Maatregelen betreft het coronavirus

Beste Relatie

Het Coronavirus heeft een grote impact in de maatschappij en bij veel organisaties. Zo ook die van ons. De gezondheid van onze medewerkers, klanten, partners en overige relaties heeft absolute topprioriteit. Door de ernst van het Corona virus hebben ook wij zowel in- als extern diverse maatregelen getroffen.

Ondanks deze maatregelen, kunnen wij onze dienstverlening voortzetten en blijven wij je ondersteunen daar waar mogelijk is.

Onze winkel en werkplaats is momenteel nog open tijdens de reguliere openingstijden en we hanteren de richtlijnen van het RIVM.

De supportafdeling is via de normale kanalen te bereiken. Wij willen je zo goed mogelijk ondersteunen bij vragen of uitdagingen waar je momenteel tegenaan loopt.

Bij commerciƫle vraagstukken staan wij je ook nog steeds graag te woord. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Indien je toch liever een persoonlijke afspraak wenst, is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij plannen dan een afspraak in via Microsoft Teams, Face-time of andere oplossing.

Onze monteurs komen nog bij je op locatie, maar hanteren ook streng de richtlijnen van het RIVM.

Wij staan voor je klaar en ondersteunen je graag met de uitdagingen die horen bij deze uitzonderlijke situatie.

Met vriendelijke groet,

Team AST Business

In onze winkel en werkplaats treffen wij de volgende maatregelen:

  • Kom met maximaal 2 personen naar de winkel.
  • Desinfecteer je handen voor je binnenkomt met de materialen die wij voor je hebben neergezet.
  • Graag contactloos betalen in plaats van met contant geld. Wij reinigen na elke transactie de pinautomaat.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, ook als je moet wachten op de montage.
  • Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis. Heb je een afspraak gepland, geef dit dan telefonisch aan ons door, zodat we met een passende oplossing kunnen komen.

Maatregelen betreft het Coronavirus