Beveiliging is in deze tijd niet meer weg te denken

JABLOTRON alarmsysteem

Of je meest waardevolle bedrijfsmiddelen nu machines of computergegevens zijn, het is noodzakelijk ze te beveiligen. Dankzij het JABLOTRON alarmsysteem hoef jij je geen zorgen meer te maken over ongeautoriseerde toegang. Bovendien kun je met de MyJABLOTRON-app op afstand de verlichting of toegangshekken bedienen.

JK-110-KIT Enterprise LAN Kit JK-110-KIT Enterprise LAN+GSM Kit Enterprise camera kit
JK-110-KIT Enterprise LAN Kit JK-110-KIT Enterprise LAN+GSM Kit Enterprise camera kit

JK-110-KIT Enterprise LAN Kit

Inhoud

Het Jablotron Enterprise systeem is los te bestellen of middels deze startkit. In de startkit vind je alle onderdelen die als basis dienen voor een installatie. Alle detectoren van de Jablotron 100-serie kunnen gekoppeld worden, met uitzondering van de codebedienpanelen. De enige werkende codebedienpanelen zijn de JA-110E en de JA-150E

JK-110-KIT Enterprise LAN Kit

€ 549 excl. BTW

Meer informatie

JK-110-KIT Enterprise LAN+GSM Kit

Inhoud

Het Jablotron Enterprise systeem is los te bestellen of middels deze startkit. In de startkit vind je alle onderdelen die als basis dienen voor een installatie. Alle detectoren van de Jablotron 100-serie kunnen gekoppeld worden, met uitzondering van de code bedienpanelen. De enige werkende codebedienpanelen zijn de JA-110E en de JA-150E. De module van de GSM-communicator is ontworpen voor de alarmcentrales JA-100K en JA-100KR. Hij dient als back-up en uitbreiding van de LAN-communicator, die deel uitmaakt van de centrale. Indien geïnstalleerd, verhoogt hij de betrouwbaarheid van de gegevensoverdracht naar de JABLOTRON CLOUD en naar de meldkamer. De JA-190Y communicator maakt het mogelijk:

– Om het systeem te bedienen via een spraakmenu

– Om gebeurtenissen direct te melden naar een mobiele telefoon (SMS- en spraakberichten) vanaf de centrale

JK-110-KIT Enterprise LAN+GSM Kit

€ 849 excl. BTW

Meer informatie

Enterprise camera kit

Inhoud

De complete Enterprise kit mét camera is de ideale start voor jouw installatie. De complete kit bevat de start-onderdelen waarmee je aan de slag kunt. Dit systeem is klaar om in de Cloud te zetten waarna je via de MyCompany APP het systeem kunt beheren en altijd op de hoogte ben van de status. Storingen en foutmeldingen worden zo direct aan je doorgegeven. De eindgebruiker kan via de MyJablotron APP zijn systeem bedienen, notificaties ontvangen en camerabeelden bekijken. De camera kan een clip maken bij een alarm of in-uitschakeling. Kosteloos live view en 10 clips zijn standaard beschikbaar (met mogelijkheden om opslag bij te kopen). Elke gebeurtenis wordt automatisch opgenomen, zodat de gebruiker geïnformeerd wordt wanneer er iets gebeurt.

Enterprise camera kit

€ 895 excl. BTW

Meer informatie

Wil je meer informatie?

Wij bellen alleen als we aanvullende vragen hebben U hoort van ons binnen 24 uur