Conference call

Wat is videobellen?

Videobellen of beeldbellen is eigenlijk niets anders dan bellen met beeld erbij. Sms, mail of chat, je ziet de persoon die je een berichtje stuurt niet en dat is jammer. Je mist de non verbale signalen van je gesprekspartner niet tijdens het beeldbellen. Vooral tijdens een vergadering is het wenselijk dat je de persoon face to face kan spreken.

Bespaar kosten met videoconferencing

Uit onderzoek is gebleken dat de Nederlandse werknemer gemiddeld 3,5 uur per week vergadert. Dit kost het Nederlandse bedrijfsleven tientallen miljarden per jaar. Met technieken zoals het plaatsen van video conference apparatuur is het mogelijk hier fors in te besparen en nog efficiënter samen te werken. Je medewerkers hoeven niet langer tijd te verspillen in hun auto, in files of op vliegvelden. Met één conference call bespaar je direct op benzine, reistijd, afschrijving van je vervoermiddel en verblijfskosten. Heb je in zicht wat de reiskosten zijn? Dan weet je precies wat je kunt besparen door het plaatsen van video conference apparatuur en het aansluiten van de juiste video conference apparatuur. Op deze manier ben je optimaal voorbereid voor een online meeting.

Vergader met mensen over de hele wereld

Het grootste voordeel aan telefonisch vergaderen is natuurlijk dat je niet plaatsgebonden bent. Je hebt in principe alleen een mobiele telefoon nodig om deel te nemen aan een vergadering met meerdere personen.

Meer weten over conference call?

Wil jij tijd en geld besparen door het inzetten van conference call? Wij denken graag mee over een passende oplossing.

Ik wil graag meer informatie

Onze tevreden klanten