Wat is narrowcasting?

Het is een mooie en moderne manier van communicatie dat via een beeldscherm informatie overdraagt bestemd voor jouw publiek. Je kan het eigenlijk een beetje zien als een privé televisiekanaal. Dit kan getoond worden op elke gewenste locatie en op elk gewenst tijdstip. Narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd. Het is een snelle dynamische boodschap dat naar klanten gecommuniceerd wordt. Het unieke van narrowcasting is dat je specifieke doelgroepen op specifieke locaties kan bedienen met het laatste nieuws over jouw bedrijf.

In welke ruimte zou je narrowcasting schermen kunnen presenteren?

  • Wachtkamer: Bij bijvoorbeeld de tandarts. Voordat je die stoel des doods weer in moet heb je altijd nog een aantal tergend langdurende minuten die je moet zien door te brengen in de wachtkamer. Een scherm met daarop narrowcast-berichten over de laatste ontwikkelingen in jouw tandartspraktijk kunnen ervoor zorgen dat die minuten wat verdraagzamer zijn.
  • Sportkantine: Een sportkantine is een ideale plek om al je leden op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de club. Ook kun je met dit systeem leuke winacties organiseren die gemakkelijk af te lezen zijn van het narrowcasting bord.
  • Andere plekken zijn: spreekkamer, restaurant, tankstation, shops

Alles in eigen hand

Op de beeldschermen kan je zelf met narrowcasting software bepalen wat jouw publiek te zien krijgt. Informatieve boodschappen kan je afwisselen door luchtige onderwerpen. Maak het visueel zo aantrekkelijk mogelijk, zodat diegene blijft kijken.

Benodigdheden voor narrowcasting

Wat je er in elk geval voor nodig hebt is een digitaal display of een fraai beeldscherm. Hierop kan je je informatie snel aanpassen of veranderen. Het is zeer geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen. In ruimtes, binnen of buiten, zijn digitale displays te bevestigen. Je kan een narrowcastingsysteem als promotie in een showroom of als informatief medium voor je bezoekers inzetten. Ook kan het grote betrokkenheid van je personeel opleveren doordat ze de visuele boodschap vaak zien en lezen op een ongedwongen manier.

Niet alleen voor je klant een uitkomst

Er zitten vele voordelen aan narrowcasting. Dit systeem kan er namelijk ook voor zorgen dat de interne communicatie naar je medewerkers toe sterk wordt verbeterd. Je medewerkers blijven doormiddel van het narrowcastingsysteem op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie