Presentatieruimte

Audiovisuele presentatieruimte

Een cruciale ruimte voor je bedrijf. Hierin worden ideeën gepitched en uiteindelijk verkocht aan klanten. Als dit zo’n cruciale plek is binnen jouw bedrijf, waarom zou je het dan niet de tijd en aandacht geven die deze ruimte verdient?

Audiovisuele hulpmiddelen ondersteunen je boodschap

Met audiovisueel maak je, je presentatieruimte aantrekkelijk voor het organiseren van presentaties. Een presentatie geven zonder audiovisuele aspecten is niet meer denkbaar. Beeld en geluid werken vandaag de dag optimaal samen. Door je presentatie zelf woordelijk toe te lichten met behulp van de juiste beeld- en geluidsapparatuur zal de informatie beter over laten komen. Door het gebruik van een audiovisueel totaalpakket kom je als bedrijf professioneler over wanneer je je klanten wil overtuigen van het te verkopen product.

Inrichting van jouw unieke presentatieruimte

Geen één presentatieruimte is hetzelfde. Het leuke aan het inrichten van jouw unieke presentatieruimte is dat je je creativiteit volledig de vrije loop kan laten gaan. Lees meer over de inrichting van jouw unieke presentatieruimte.

Een aantal attributen die zeker niet mogen ontbreken in jouw presentatieruimte zijn:

  • Digibord - op deze manier zal je presentatie stukken duidelijker overkomen naar je klanten/ publiek toe.
  • Led scherm - dit scherm zorgt ervoor dat jouw presentatie met hoge kwaliteit wordt vertoond op het scherm.
  • Beamer - projecteert daarna je presentatie op gemakkelijke wijze op een groot oppervlak

Bij ons ben je op het juiste adres!

Bij AST leveren we audiovisuele producten voor de perfecte beleving op kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van audiovisuele totaaloplossingen. En we leveren niet alleen televisie- en beeldschermen maar ook beamers en geluidsinstallaties. De monteurs van AST plaatsen alles voor je op locatie.

Ik wil graag meer informatie

Onze tevreden klanten